Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Stále evidentně reakce od kuřáků!!! Jsou snad bojovnější? Dělá to ten nikotin v jejich černých plicích, že už nejsou soudní? Co na to vy, nekuřáci? Necháte se stále odstrkovat a ustupujete jen z pohodlnosti nebo z letité pravdy, že moudřejší ustoupí?

1 5
možnosti
Foto

Viděla jste někdy černé plíce? U kuřáků? Jste patolog?

0 0
možnosti
PP

P20e84t53r 96P41á43l38k83a

23. 10. 2014 10:43

talent tam bezesporu je, ta povídka je je taková druhá květinka Marta. R^

Jen drobná poznámka, níže píšete o nějakém právu na čerstvý vzduch v restauraci (to byste garantovala Ústavou nebo dokonce Listinou základních práv a svobod?) a přitom ti hrdinové vašeho příběhu cíleně vyhledávají službu s názvem "zaplivaná čtyřka s nonstop provozem" (to je zřejmé z toho, že svůj tah končí nad ránem) - tyhle nonstopy chcete vy šiřitelé nekuřáckého dobra taky obsadit? Zřejmě by do podobných provozoven dnes rády hromadně vyrážely rodiny s dětma ve dvě ráno na časnou snídani, ale chudáci nemůžou, protože jim v tom brání ten odporný dým...

15 0
možnosti
ZJ

Každému, jako jste Vy doporučuji. Vyprdni se na to být zaměstnancem a začni podnikat. Otevři nekuřáckou hospodu a udělej něco pro zdraví národa. Navíc to je určitě mejdlo.

Přijede parta propocených cyklistů, s hromadou uřvaných dětí a dají si kofolu. Tržba jako řemen. Rok dva a bude na menší byt v Monaku.

4 0
možnosti
AP

Možná byste se, pane Jiroušku, divil!! V našem městě existuje jedna úplně skvělá nekuřácká restaurace a má pořád natřískáno. Je problém, se do ní dostat úplně neohlášeně. Lidi si dávají rezervace na dlouho dopředu. A to tak provozují už alespoň 4 roky. Takže tržba musí být dobrá. Vy jste určitě kuřák, viďte?

0 4
možnosti
MT

;-DTakové jako budovatelské...

9 0
možnosti
MB

M83i77l75o67š 26B10é18m

23. 10. 2014 8:26

Ve svobodné zemi si přijdou na své obě skupiny a ničí práva nebudou omezena.

1 0
možnosti
MP

Vždy když začne nějaký zákaz, mám největší chut ho porušovat. Kdysi byl zakázán v TV videoklip Medvídek. Právě kvůli zákazu jsem chtěl tento klip vidět. Každý zákaz dělá pravý opak. Co v Rusku či Americe udělal zákaz chlastu, každý ví.

1 0
možnosti
AP

Každý podle svého svědomí! Co s Vámi dělá zákaz chození na návštěvy do nemocnic v době epidemie chřipek?

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 752x
Jsem "obyčejná ženská z lidu", tedy středoškolačka, která věnovala skoro celý život práci. Práci pro svého zaměstnavatele i pro svou rodinu. Nyní již při vidině blížícího se důchodu se začínám věnovat i sama sobě. To znamená především svým koníčkům, což je zahradní architektura a nyní nově i psaní. Začínám psát nejen povídky, ale i romány.