Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJŘ

Proč se tak chovají?

Protože jim nikdo nesatanovil meze. My měli v ulici jednu rodinu, která se chovala zrovna tak. Když se spojili chlapi bydlící v okolí a ukázali sílu, bylo všechno v pořádku. Proto si myslím, že velký bič a malý dvůr je to nejlepší, co může obě strany potkat.

2 0
možnosti
Foto

Umíte si představit, jak se toto otáčení zády k nastíněným problémům projeví řekněme za třicet let. Vypadá to na pěkně hororovou budoucnost.Rv

1 0
možnosti
OL

Myslím, že autor má idealistické představy o zvířatech.

0 2
možnosti
AP

Pane Lebedo, nezlobte se, ale moje "představy" o zvířatech jsou podložené. Ale uznávám, že je jedno zvíře, které se chová jako zločinec a nevraždí jen z hladu. Schválně, uhádnete, které to je?:-)

2 0
možnosti
Foto

Potkal jsem na silnici neuvěřitelné množství exotů...všichni byli bílí :)

1 1
možnosti
AP

Ano, je jich bohužel dost, ale pravděpodobně jste, pane Boháčku, z kraje, kde ti jinak barevní moc nejsou. U nás jich jezdí na silnicích opravdu hodně. A nepřeji vám vidět, v jakém stavu ty jejich auta jsou a co všechno s nimi dokáží. Ale, vše je samozřejmě v lidech, barva-nebarva. :-/

0 0
možnosti
Foto

Alenko, vše je v lidech, ať jsou jakékoliv pleti. Já jsem byla včera svědkem toho, že chlap "vazba" typu Rambo hrozně spěchal, a se slovy, jdi s tím kolem do pr...přitom drcl do pána s kolem, který se právě chystal jít na přechod. Neuvěřitelný hulvát, nedalo mi to a zeptala jsem se, jestli má nějaký problém. Myslím, že jsem měla štěstí při té odvaze, že jsem nějakou nechytla. Stálo nás tam víc lidí, možná proto se zdržel komentáře....mimochodem, spěchal do baru.;-)

1 0
možnosti
AP

Jitunko, to jsi odvážná žena. Nevím, nevím, jestli bych si troufla. Ostatně, je na tom smutné spíše to, že jsi se pána s kolem zastala sama. Jistě tam bylo i několik mužů, kteří jen přihlíželi, že?

0 0
možnosti

No vidíte. Kdyby netroubil, mohla mu třeba sjet noha ze spojky: Pak by musel zacouvat.

0 0
možnosti
MK

Taky znám slušné, ale už jsem to zde psal, ti horší se zasloužili, že už skoro rasista jsem; tak 50/50. Pan Klaus a p. Dlouhý mne "vyhodili z fabriky a tak mě od 91. tři roky živil stánek. Asi 10x mě okradli, z toho 8x cikáni; a jednou pořádně. Večer, při balení si 6 cikánů různého věku zcela neskrytě nastrkalo do kapes kosmetiku za cca 1.200,- Kč a jejich jedinou starostí bylo ( a to s drzým úsměvem) zda se mi něco nelíbí. Nikde nikdo (u metra Českomoravská!?) a já pod stolem denní tržbu v krabici, no, sice jsem se hlásil o zaplacení, ale (pochopitelně) nepral jsem. Se smíchem odešli. Ta bezmoc, v tu chvíli jsem stal rasistou. Dnes je to o něco lepší, ale když si vzpomenu......

V posledním čase jezdím častěji po Praze a ne ojediněle střetávám dvou nebo tří generační skupinku, velmi slušně oblečenou, s nezbytným kočárem-živitelem, s posledním typem mobilu v ruce, s bohatým nákupem a ...... rasista se probouzí.

8 0
možnosti
AP

Pane Kulhavý, úplně vás chápu. Člověk se chová dle toho, jaké má zkušenosti. A obrní se, pokud jsou špatné. Budete to mít zaryté v mysli neustále a kdykoliv se setkáte s něčím podobným, vyplave to napovrch. Bohužel.  :-(

2 0
možnosti
MC

Chovají se tak, protože je tomu tak naučili komunisté. Nyní v té výuce pokračují další falešní altruisté. Například socialisté.

1 2
možnosti
SS

Naučili komunisté? Máte nějaký důkaz? Z osobní zkušenosti vím, že museli "makat". Dělal jsem na stavbě a makala tam celá cikánská rodina. Museli!! Nemohli sedět a natahovat rupu pro dávky. Ani nevím, jestli v té době (asi 1979) na nějaké dávky měli nárok.

6 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 752x
Jsem "obyčejná ženská z lidu", tedy středoškolačka, která věnovala skoro celý život práci. Práci pro svého zaměstnavatele i pro svou rodinu. Nyní již při vidině blížícího se důchodu se začínám věnovat i sama sobě. To znamená především svým koníčkům, což je zahradní architektura a nyní nově i psaní. Začínám psát nejen povídky, ale i romány.