Diskuse

Psí život

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to jsem číst neměla. Teď nevidím na displey. Rozložila jste mě na prvočinitele. Jsem praštěná "psí máma". Náš Eda je v ráji.:-)

1 0
možnosti

J81a31r64a 82R69a61n40k

29. 7. 2014 8:25

hm, taky brecim......chodim 2x tydne na prochazky se zapomenutymi, odstavenymi ze zdejsiho utulkuR^ Zatim jeste zadneho nemohu vzit domu, mam dve kocky a s temi je to jednodussi pri cestovani......ale za par let!

1 0
možnosti
Foto

Určitě jsou Vám vděčni a jednou se rozhodnete ;-), náš Rex nebyl z útulku, toho jednoduše vyhodili z auta, jako mnoho jiných. Kdyby mohli všichni ti čtyřnozí parťáci mluvit, nebylo by to asi veselé čtení :-(

1 0
možnosti
Foto

Krásný, dojemný, přesně ze psího života, očima hlavního hrdiny Míši- Beníka. Tento měl štěstí, zrovna jako náš Rex. A Vám, Aleno velká karma a díky za krásný blog R^:-)

1 0
možnosti

Děkuji za pochvalu! Příběh je ze života, jen z druhé strany. Moc ráda se vciťuji do pocitu zvířat. Jak nás asi vidí, viďte? Jen kdyby uměly mluvit. Možná bychom se často styděli, že jsme lidé. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 752x
Jsem "obyčejná ženská z lidu", tedy středoškolačka, která věnovala skoro celý život práci. Práci pro svého zaměstnavatele i pro svou rodinu. Nyní již při vidině blížícího se důchodu se začínám věnovat i sama sobě. To znamená především svým koníčkům, což je zahradní architektura a nyní nově i psaní. Začínám psát nejen povídky, ale i romány.